Wednesday, February 18, 2009

intre semestre

pana la mijloc de februarie a fost vacanta. pe langa cea oficiala, mereu mai sunt cateva zile "ciupite" care lungesc vacanta.
ne-am dat seama ca toate aceste pauze ne ingreuneaza munca in scoala. doua saptamani in care nu se vedem cu copiii, si legatura cu unii dintre ei poate slabi foarte tare. nu cu toti. dar destul cat sa afecteze dinamica grupului de lucru.

in plus, mediatorul scolar Elena Radu, care este cel mai activ om din Scoala 136 si cel mai mare ajutor al nostru (si persoana pe care toti elevii o asculta cel mai mult), a avut examene la facultate in perioada aceasta si nu a putut fi mereu alaturi de noi. ceea ce s-a simtit...
doamna administrator Gina ne-a ajutat cat a putut si a incercat sa compenseze pentru lipsa Elenei, pentru care ii multumim mult.

ar fi bine daca Elena ar avea mai mult ajutor in activitatile din scoala, astfel incat atunci cand ea lipseste, sa nu fie atat de grav (de exemplu, ea alege uneori sa nu mearga la doctor sau sa renunte la lucruri personale, ca sa stea pana tarziu la scoala si sa rezolve tot ce e nerezolvat...).

vom lua in seama aceste lucruri atunci cand vom concepe proiecte de viitor pentru scoala.

No comments:

Post a Comment